divendres, 10 d’octubre del 2014

NUTRICIÓ ENERGÈTICA I SALUT



Cicle de càpsules formatives de 3 hores cada una, a realitzar aquesta tardor a Barcelona.



Resum/Descripció de l’activitat:
“Som el que mengem”. Aprendrem a alimentar-nos de manera sana i equilibrada per tenir salut i energia.
Adreçat a tots aquells que volen, a partir d’aquesta tardor, cuidar-se de manera fàcil i obtenir els màxims beneficis de la dieta mediterrània i la nutrició energètica.

La temàtica de les mateixes serà:
  1. (22/10) Energitza el teu cos a través de la nutrició. Coneixerem els efectes dels aliments al cos i al sistema energètic corporal. Aliments integrals vs refinats. Què són els additius alimentaris i com distingir els que hem d’evitar?

  1. (29/10) L’Esmorzar: font clau del rendiment diari. Aprendrem com funcionar al màxim, gràcies a aliments essencials com els cereals. Veurem com combinar-los per multiplicar l’energia que ens aporten.

  1. (05/11) Les proteïnes: vegetals, peixos, carns, ous,... Descobrirem què son (tofu, seitan, tempeh); peixos de piscifactoria vs salvatges; carns convencionals vs eco; tipus d’ous existents al mercat.

  1. (12/11) Claus per triar fruites, verdures, i d’altres aliments. Sabrem què son els productes de proximitat (km.0), i els ecològics. Com triar aquelles fruites i verdures que ens aporten més salut i vitalitat, també segons el moment de l’any. Altres aliments, com fruits secs, i algues.


Lloc: Ecocentre, c/Mallorca 330, Barcelona (08037). <M>: Verdaguer
Horaris: dimecres, 18-21h.
Preu: 27€/sessió (23€/sessió, fent les 4 sessions)

Inscripcions:
·         Telèfon: 615-265.265
·         Mail: ecoglobalbcn@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada