dijous, 23 d’octubre del 2014

BENEFICIA'T DE LES PLANTES MEDICINALS PER LA TEVA SALUT



Cicle de càpsules formatives de 3 hores cada una, a realitzar aquesta tardor a Barcelona.




Descripció de l’activitat:
Aprendrem a estar molt més sans i saludables, gràcies als beneficis que ens aporten les plantes aromàtiques i medicinals mediterrànies.
Adreçat a tots aquells que volen, a partir d’aquesta tardor, cuidar-se de manera fàcil i pràctica, i aprendre a fer-se els seus propis preparats sans i naturals a partir de les plantes medicinals.

La temàtica de les mateixes serà:
  1. (19/11) Cuida’t: Preparem el nostre cos per l’hivern. Coneixerem les principals plantes i preparats herbals que enforteixen el nostre cos i reforcen el sistema immunològic, per tal d’estar ben forts i sans aquest hivern. Prepararem una tintura d’equinàcia, que ens portarem desprès a casa.

  1. (26/11) Mima’t: Fem una crema hidratant corporal. Aprendrem a fer cremes, ungüents, decoccions, xarops i d’altres preparats. Farem una crema hidratant i regeneradora amb ingredients naturals i ecològics, per regalar-nos-la nosaltres, o de cara a les festes nadalenques.

  1. (03/12) Relaxa’t amb l’Aromateràpia. Descobrirem què és l’aromateràpia, quins son els seus usos, i com podem canviar el nostre estat d’ànim gràcies als diferents olis essencials. Prepararem un oli de massatge, relaxant o activador, per nosaltres o de cara a les festes nadalenques.

  1. (07/12) Visita guiada al Jardí Botànic. Coneixerem de manera pràctica quines son les principals plantes aromàtiques i medicinals del nostre entorn, i les seves aplicacions més importants. Acabarem amb un taller pràctic d’esqueixos, per aprendre a reproduir les plantes que trobem al camp.



Lloc: Ecocentre, c/Mallorca 330, Barcelona (08037). <M>: Verdaguer
Horaris: Dimecres, 18-21h. Al Jardí Bot., diumenge 7/12, 10-13h.
Preu: 28€/sessió (25€/sessió, fent les 3 sessions d’aula); 10€ la visita al Jardí Botànic amb taller d’esqueixos.
Inclou: Els materials que farem servir a les pràctiques, i les elaboracions que s’enduran els participants.

Inscripcions:
·         Telèfon: 615-265.265
·         Mail: ecoglobalbcn@gmail.com



Petita bio:
Soc educador ambiental i pertanyo a la Societat Catalana d’Educació Ambiental. Faig formació en plantes medicinals i agricultura ecològica a diferents llocs de Catalunya i Madrid, entre molts d'altres temes de sostenibililitat, salut i medi ambient (+Info a www.ecoglobalbcn.com). Imparteixo de manera didàctica i pràctica, per tal de fer fàcil l’aprenentatge de les matèries que veurem.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada